Liga 1

Dau afară 18 jucători! » Curăţenie de iarnă la Oţelul

Pena va fi pus pe lista de transferuri, mai ales că n-a reuşit să marcheze nici un gol în acest sezon

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Din actualul lor, la iarnă vor fi păstraţi doar 7 fotbalişti. Buş a fost deja exclus, iar alţi 3 au fost amendaţi cu 25 la sută din contract.

În urmă cu un an şi 4 luni sărbătoreau primul titlu din istorie, acum au stabilit un record nedorit: 10 etape la rînd fără victorie în prima divizie. Gălăţenii sînt în pragul dezastrului, iar primele măsuri au fost deja luate. Întrucît n-au respectat programul stabilit de Viorel Tănase, Perendija, Paraschiv şi Iorga au fost amendaţi cu cîte 25 la sută din salariile lunare, iar Laurenţiu Buş a fost chiar exclus din lot, întrucît a refuzat să evolueze la formaţia secundă!

Şi asta nu e tot. În pauza de iarnă, vor fi daţi afară 80 la sută dintre fotbalişti, aşa cum s-a întîmplat şi în iarna lui 2006, cînd s-au pus bazele formaţiei ce a triumfat în Liga 1 vara trecută. Surse autorizate susţin că vor fi păstraţi doar Rîpă, Sîrghi, Iorga, Neagu, Filip, Giurgiu şi Inkango. "Ceilalţi au termen pînă la finalul turului să ne convingă că merită păstraţi. La cît sînt de blazaţi, slabe speranţe", a explicat un conducător al clubului de la Dunăre.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.