Nationala

Mutu flower power » "Briliantul" s-a luptat cu Torje şi l-a imitat pe Ibrahimovici ;)

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 11 octombrie 2012

Fotbalistul lui Ajaccio a fost zîmbitor la antrenament, a făcut "floricele" cu mingea, s-a hîrjonit cu Torje, dar s-a implicat şi la miuţă


Adrian Mutu a ajuns să trăiască altfel fotbalul la 33 de ani, asta se vede la antrenamente. Ieri a fost jovial, chiar zîmbitor, contrastînd în mare măsură cu feţele încrîncenate ale multor coechipier. Starul celor de la Ajaccio a început pregătirea cu o adevărată partidă de lupte greco-romane cu Gabriel Torje. Şi, probabil, vîrsta a început să se simtă, fiindcă, oricît a încercat, "Briliantul" nu l-a putut pune la pămînt pe mignonul Torje, 23 de ani. Adrian nu s-a lăsat, a mai încercat, mai ales că toţi ceilalţi se uitau, la început. Cînd a văzut că nu poate, l-a luat pe Gabi în cîrcă, spre amuzamentul celor doi.


A la Ibrahimovici
La stretchingul cu minge, Mutu l-a avut ca partener de pase pe Ciprian Marica. Ambii, cu gleznă fină. Ambii şi-au etalat lovirea balonului. Şi au pasat, în bună parte, doar cu glezna sau cu călcîiul, oferind probe de virtuozitate. Apoi, a încercat să-l deposedeze de minge pe secundul Eugen Neagoe. Totul cu zîmbetul pe buze. Care a dispărut la miuţă.

Fie că a jucat în stînga sau în centru, chiar dacă în echipa "rezervelor", Mutu a încercat să ţină pasul, să fie util. Doar că a avut viaţă grea cînd a dat de Chiricheş. A încheiat antrenamentul cu lovituri libere. A dat cele mai multe goluri, în duelul cu Tamaş, Torje, Marica şi Găman. Fiecare reuşită a fost savurată cu braţele deschise, a la Ibrahimovici. A părăsit gazonul alene, dar cu zîmbetul său hollywoodian, semn că ştie că rămîne un star, chiar dacă va juca doar în repriza secundă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.