Liga 1

MM nu renunţă la Tatu! » Managerul Stelei mizează pe brazilian pentru retur

Leandro Tatu s-a accidentat înainte de finalul sezonului precedent.

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul tot mai trage de brazilian să revină, măcar pentru retur, acesta fiind încă în recuperare după ce şi-a rupt genunchiul.

Leandro Tatu, 30 de ani şi jumătate, tot mai speră să se întoarcă la Steaua! Brazilianul e accidentat de jumătate de an şi tot nu e apt pentru antrenamente! El a fost în Bucureşti, steliştii l-au testat medical, după care l-au lăsat să-şi continue tratamentul. "Nu ştiu care mai e exact situaţia lui Tatu, ştiu doar că face recuperare, mai are probleme", a explicat Reghecampf la DigiSport. "MM e cel care se ocupă de Tatu şi el ar putea să se întoarcă, dar cred că din iarnă", a mai spus antrenorul.

Brazilianul a marcat 5 goluri în 38 de meciuri jucate în sezonul trecut, în toate competiţiile, şi e accidentat de la derby-ul cu Dinamo, din mai, un joc pe care Steaua l-a cîştigat cu 3-1. Lui Tatu i-au cedat ligamentele genunchiului în timpul acelei partide, iar Mihai Stoica i-a promis că-l va convinge pe Becali să-i extindă înţelegerea care expira la finalul lunii iunie, drept răsplată pentru că s-a accidentat grav pe teren, în timpul unui meci important.

10.000 de euro lunar e salariul pe care Steaua i-l pregăteşte lui Tatu, jumătate din cît a cîştigat brazilianul în primul lui mandat la Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.