Box

Vaştag nu poate candida » Doar membrii Biroului Federal pot intra în cursa pentru şefia FRB

Doar membrii Biroului Federal, calitate pe care Francisc Vaştag nu o are, pot candida la şefia FRB

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Statutul FRB nu permite decît membrilor Biroului Federal să aspire la şefia boxului românesc.

Francisc Vaştag a anunţat săptămîna trecută că va candida la funcţia de preşedinte al FRB dacă oamenii din boxul românesc îl doresc. Tot atunci, Leonard Doroftei a spus că este pregătit să facă echipă cu naşul său.

Marţi, după şedinţa agitată a Biroului Federal, în care Rudel Obreja i-ar fi jignit şi ameninţat cu bătaia pe Vaştag şi pe Leonard Doroftei, actualul preşedinte a ieşit public, a negat acuzaţiile şi a declarat că este gata să-l propună pe Feri în fruntea Federaţiei.

"Am vorbit o oră cu Vaştag şi mi-a spus că nu vrea să candideze la funcţia de preşedinte, ci doar să ajute boxul. Oricum, el nu poate candida", a mărturisit ieri vicepreşedintele Fănel Trandafir. Acesta a amintit că o prevedere din Statutul FRB, introdusă de Rudel Obreja, permite doar membrilor Biroului Federal să poată candida la şefia federaţiei.

"Adunarea Generală a fost convocată pe 23 noiembrie şi dosarele de candidatură se pot depune pînă cu douăzeci de zile înainte de alegeri", a precizat Trandafir, care este unul dintre candidaţi.

Pînă în prezent, şi-au mai anunţat intenţia de a candida antrenorul Titi Tudor "Prosop" şi fostul pugilist Marian Simion.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.