Liga 1

Probleme la Steaua » Care este mărul discordiei de această dată :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 octombrie 2012

Reghecampf a impus o disciplină de fier în Ghencea, lucru demonstrat şi prin ceea ce s-a întîmplat înaintea ultimului meci al Stelei, derby-ul cu CFR. Steaua se afla în cantonament la un hotel de lîngă Casa Poporului, iar jucătorii au coborît în hol pentru a pleca spre stadion.

Reghecampf a fost deranjat de modul în care Rusescu purta o geantă peste echipamentul albastru."Era o geantă Luois Vuitton mică, nu dădea deloc bine la ce echipament aveam. I-am zis ««Raul, vezi că ţi-am mai spus de vreo 3 ori pînă acum, chiar nu e cazul să porţi geanta aia peste acest echipament, se vede foarte urît»». El mi-a replicat că nu e obişnuit să facă lucrurile sub presiune şi că să-l las în pace că geanta arată bine", a dezvăluit Reghe la Fanatik Show.

"Dacă am văzut că nu renunţă la ea, i-am zis aşa ««Fii atent aici, la mine, dacă diseară dai gol sau pasă de gol, îţi fac eu cadou o geantă ca lumea. A dat gol, iar la finalul meciului cînd ne-am strîns la mijlocul terenului, Raul mi-a şoptit ««Mister, să nu uiţi de geantă, o aştept săptămîna viitoare»»", a mai spus Reghecampf la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.