Campionate

În Bulgaria e mai rău! Antrenor ce-şi dă demisia după doar o zi şi fotbalişti testaţi cu detectorul de minciuni

Articol de Cătălin Popescu  —  Friday, 12 October 2012

Fostul atacant al echipei naţionale a Bulgariei, Georgi Ivanov (36 de ani), cel care ca fotbalist a cîştigat în cariera sa de două ori titlul de "jucătorul anului" în ţara de la sud de Dunăre, şi-a dat demisia de la Lokomotiv Plovdiv la doar o zi după ce semnase un angajament valabil pînă la 1 iunie 2013!

Ivanov a fost prezentat oficial miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, înlocuindu-l pe Emil Velev, cel care fusese demis după un start de sezon nefast, formaţia din Plovdiv acumulînd doar 8 puncte în 8 meciuri.

Ieri, la nici 24 de ore după ce vorbise despre obiectivele sale la Lokomotiv, Ivanov şi-a prezentat demisia după antrenamentul de dimineaţă, spunînd că la club este haos la nivelul conducerii şi că nu poate lucra în aceste condiţii! Azi, patronul Veselin Mareshki a încercat în zadar să-l convingă să rămînă!

Luna trecută, după ce au pierdut cu Botev Vratsa, 0-1, fotbaliştii lui Lokomotiv Plovdiv au fost testaţi cu detectorul de minciuni pentru ca patronul clubului avea suspiciuni legate de evoluţia fotbaliştilor săi. Testul a fost aprig criticat de FIFPro, Sindicatul Fotbaliştilor Profesionişti.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.