Nationala

Tactica lui Piţi i-a făcut şah-mat pe turci: "Arătau ca proştii din filmele lui Nicolaescu" Cine spune Dinu că n-are ce căuta la naţională

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 12 October 2012

Cornel Dinu laudă tactica folosită de Piţurcă în meciul Olanda - România 0-1. Dinu nu e de acord  cu o singură alegere pe care a făcut-o selecţionerul

"A fost o formaţie aşezată mult mai aproape de adevăr, poate cu excepţia lui Stancu, folosit în banda stîngă. Tamaş a jucat bine pe dreaptă, a mai evoluat acolo în carieră. Goian a fost imbatabil.

Turcia a fost surprinzătoare faţă de ce ştiam eu despre ea. Presingul pe care l-am făcut şi-a făcut efectul, i-am văzut pe turcii ăia proşti din filmele lui Sergiu Nicolaescu.

Am profitat acupînd foarte bine terenul. Paradoxal am cîştigat majoritatea duelurilor aeriene. Golul lui Grozav e o capodoperă a gafelor pe care a comis-o Volkan, dar e bine că Grozav l-a păcălit.

Odată cu introducerea lui Cociş am făcut un pas înapoi, nu trebuia băgat. El nu-şi are locul la naţională", a declarat Cornel Dinu la Fanatik Show, pe DigiSport.

Următorul meci este România - Olanda şi se va juca marţi, de la ora 21:00 , pe Antena 1 şi liveVIDEO pe GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.