Nationala

Căpitanul turcilor, Emre Belözoğlu, o rupe pe română: ”Ce faci, eşti bine, Mutu?” :D

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 14 October 2012

Chiar dacă a fost doar rezervă vineri seară, la Istanbul, Adrian Mutu a fost cel mai asaltat jucător al "tricolorilor" spre a da autografe sau pentru fotografii, la finele meciului de pe Şükrü Saracoğlu.

Mai întîi, "decarul" primei reprezentative a vorbit cu doi ziarişti turci, care, de emoţie, erau să scape un iPad pe jos cînd l-au solicitat pe român, iar acesta a fost de acord pentru o poză. Imediat, a ieşit de la vestiare spre autocar căpitanul "otomanilor", Emre Belözoğlu, care l-a zărit pe Adrian. L-a întrebat într-o română perfectă: "Ce faci? Eşti bine?". Mutu a dat afirmativ din cap, cu zîmbetul pe buze, cei doi şi-au dat mîna şi şi-au urat "Baftă", tot în limba română.

Emre a copilărit printre români la Galatasaray, de unde a început ascensiunea lui în fotbal. Mijlocaşul care acum are 32 de ani a evoluat în formaţia "leilor" în perioada 1996-2001, fiind "sub protecţia" lui Gică Hagi, care atunci strălucea în formaţia Cim Bom. "Regele" l-a învăţat pe căpitanul turcilor tot felul de secrete din fotbal, iar presa de la Istanbul l-a numit pe Emre "noul Hagi". Belözoğlu a mai fost coleg şi cu Adrian Ilie, şi cu Gică Popescu, pe atunci fotbalişti importanţi ai Galatei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.