Nationala

Se face frumos afară, dar nu e bine pentru ”naţională”. Am învins ultima oară Olanda pe ploaie!

Goian bucurîndu-se după golul înscris în toamna lui 2007 în poarta lui Stekelenburg

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 14 October 2012

Am intrat cu toţii în febra meciului meciurilor dintre România - Olanda, de marţi seară, în direct pe Antena 1 de la ora 21:00, liveVIDEO pe GSP.ro.

Şi ne gîndim la ultima partidă în care i-am învins pe batavi şi facem fel de fel de similitudini cu acea întîlnire de la Constanţa, de pe 13 octombrie 2007, cînd golul lui Dorin Goian (72) ne-a permis să cîştigăm cu "Portocala mecanică". Vremea friguroasă din Capitală, cu doar 48 de ore înaintea duelului de marţi, ne-a făcut să ne gîndim că este un semn, mai ales că acum 5 ani, la Constanţa, a fost o ploaie cîinească, dar acest lucru ne-a favorizat pînă la urmă şi pe gazon. Iar în anul imediat următor, România a fost la Euro 2008 din Austria şi din Elveţia, ultima participare la un turneu final major.

Cum va fi vremea marţi? Mai ales că peste 50.000 de oameni vor lua cu asalt Naţional Arena. Conform prognozelor meteo, timpul se va îmbunătăţi, se va încălzi nu doar în Bucureşti, ci şi în restul ţării. În sud-estul ţării chiar va fi bine de tot. Temperaturile vor ajunge şi la 29 de grade Celsius, în timpul zilei, iar seara, la meci, va fi în jur de 20 de grade Celsius. Nu se estimează ploaie. Se estimează doar că vor învinge "tricolorii"!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.