Liga 1

MM Stoica: "Da, au băut! Am fost şi eu în club, dar nu e un capăt de ţară!" Ce consecinţe prevede

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 octombrie 2012

Mihai Stoica a recunoscut că a fost şi el prezent în club alături de steliştii care au fost surprinşi vomitînd în taxi după petrecere. Managerul Stelei a explicat şi ce se va întîmpla cu Gabi Matei şi Stefan Nikolici după această experienţă neplăcută

"Da, au băut! Au fost aproape toţi jucătorii în club aseară, mai puţin cei de la echipa naţională, am fost şi eu, au fost şi alţii din staff. E adevărat, nu e o imagine care să ne facă plăcere", a spus Mihai Stoica la Dolce Sport.

Managerul Stelei crede că cei doi stelişti au avut ghinion că au fost urmăriţi:

"Nu vreau să le iau apărarea, dar să ştiţi că ei au stat în cantonament din iunie pînă azi, era singurul weekend cînd aveau timp să iasă în club. Dacă a doua zi ar fi avut antrenament, atunci era o mare problemă. Au avut acceptul clubului să iasă, dar le-am spus să aibă mare grijă. Ghinionul lor că au fost urmăriţi".

"Nu te duci în club să bei apă. Asta e! Probabil că va fi ultima oară cînd vor merge în club şi vor pleca în starea asta, dar nu se pune problema să se ia măsuri drastice. Repet, au avut liber, nu au încălcat regulamentul. Îmi cer scuze suporterilor în numele lor, dar nu e un capăt de ţară că s-a întîmplat asta", a mai spus MM Stoica.

Citeşte şi:

VIDEO+FOTO INCREDIBIL! Jucătorii Stelei surprinşi în ipostaze şocante » Au băut pînă au vomitat în taxi!

Gigi Becali, şocat cînd a aflat de beţie: "Nikolici o să ajungă boschetar! Matei n-are cum să fie fotbalist dacă face d-astea"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.