Campionate

VIDEO Serenadă pentru soţia patronului » Fostul dinamovist Bruno Simao s-a dezlănţuit alături de colegii de la Milsami :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 octombrie 2012

Ilan Şor, patronul moldovenilor de la Milsami Orhei, şi-a convins jucătorii să îi facă o dedicaţie Jasminei, soţia sa şi o cîntăreaţă renumită în Rusia, care îşi sărbătorea ziua de naştere.


În frunte cu Bruno Simao, fostul fundaş stînga al lui Dinamo, jucătorii de la Milsami s-au dezlănţuit în faţa camerelor mai ceva ca la X Factor. Portughezul şi-a dirijat colegii la bustul gol pentru Jasmina, transmiţîndu-i şi un mesaj cîntăreţei: "Asta-i pentru tine, rusoaico!".

Băieţii s-au întrecut în vocalize, dar şi în mişcări de dans, pregătind o coregrafie specială pentru soţia patronului. La finalul dedicaţiei, jucătorii au aruncat cu buchete de flori pentru artistă.

A ars perdelele la Dinamo :D
Pe cînd evolua la Dinamo, Bruno Simao era cunoscut drept un amator de whisky. Portughezul chiar a reuşit să dea foc la perdelele din camera sa de la Hotelul Rin, cînd a încercat să facă un cocktail flambat alături de Adrian Cristea. Pînă să ajungă pompierii însă, cei doi au reuşit să stingă focul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.