Liga 1

Cerne sita » Copos s-a decis la ce jucători va renunţa începînd din iarnă

Goga cîştigă 22.000 de euro lunar, după ce a încasat şi 100.000 E la semnătură. În schimb, a marcat 2 goluri în 10 meciuri de Liga 1

Articol de Cătălin Popescu  —  marţi, 16 octombrie 2012

Copos a stabilit care sînt jucătorii de care vrea să se despartă în pauza dintre tur şi retur: Burcă, Pavlovici, Apostol, Voicu, Surdu şi Goga.

George Copos a început să se gîndească la curăţenia de iarnă şi a stabilit de care fotbalişti se va despărţi. Primii pe listă sînt cei care au fost trimişi la echipa a doua în urmă cu două săptămîni, Apostol, Pavlovici şi Burcă. Chiar dacă deocamdată se pregătesc sub comanda lui Sabău, Surdu, I. Voicu şi Goga sînt şi ei pe lista neagră a lui Copos.

Pentru a scăpa de cei 6, patronul din Giuleşti a încetat să le mai achite lefurile, sperînd ca jucătorii să se adreseze LPF şi să ceară să devină liberi de contract. Totuşi, demersul său nu e sigur de reuşită, avînd în vedere că "Mucles" are aproape un an de cînd se află în această situaţie şi se adresează comisiilor doar pentru a-şi recupera restanţele, fără a cere rezilierea angajamentului.

"Eu n-am făcut nici o listă cu nimeni şi mi-aş dori ca şi din iarnă să rămînem în aceeaşi formulă, adică să nu plece nimeni, dar depinde şi de ceea ce vrea conducerea" (Ovidiu Sabău, antrenor Rapid)

"Într-adevăr, există restanţe financiare către unii jucători, Surdu fiind printre ei, însă lucrurile astea se întîmplă la multe cluburi. E foarte greu să mai susţii acum o echipă de fotbal" (Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid)

1,1 milioane de euro pe an cîştigă împreună cei 6 fotbalişti care nu mai sînt doriţi de Copos în Giuleşti

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Moţu' nu iartă
Ovidiu Sabău a fost extrem de supărat pe elevii săi care au remizat cu Ludogoreţ Razgrad (2-2), sîmbătă, în Bulgaria. Tehnicianul le-a reproşat rapidiştilor că s-au relaxat după ce s-au văzut în avantaj cu două goluri şi că n-au mai respectat cerinţele tactice. Astfel, pentru a-i pedepsi, Sabău a convocat azi trei şedinţe de pregătire, de la ora 8:00, de la ora 14:00 şi de la ora 19:00! (Andrei Crăiţoiu)

Inbox:
- Rui Duarte, despre meciul cu FC Braşov, programat vineri seara în Giuleşti: "Întîlnim o echipă care face parte din viaţa mea, tot timpul am fost tratat frumos acolo, dar sper ca noi să cîştigăm".
- Stefan Figueiredo a evoluat vineri seara pentru Rapid II, în deplasarea de la Călăraşi, unde a reuşit o "triplă". Giuleştenii din Liga a 3-a s-au impus cu 3-2.
- Abrudan a reînceput antrenamentele, după accidentarea suferită în urmă cu aproape trei luni de zile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.