CM 2014

Comportament oribil al lui Zlatan Ibrahimovici la meciul cu Feroe » Ce făcea "decarul" Suediei cînd echipa sa era condusă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 October 2012

Suedia a cîştigat meciul cu Insulele Feroe mult mai greu decît se aştepta, scor 2-1, asta după ce suedezii au fost conduşi cu 1-0, iar golul victoriei a venit cu 10 minute înainte de final.

Aşa cum şi scorul o arată, căpitanul celor din Feroe, Frodi Benjaminsen, a povestit cît de tensionat a fost meciul, lucru simţit chiar pe propria piele. Fotbalistul a povestit dialogul pe care l-a avut cu "decarul" Suediei, Zlatan Ibrahimovici, şi modul oribil în care vedeta celor de la PSG s-a purtat. 

"M-a lovit cu cotul cu puţin timp înainte de pauză. Apoi, pe tunelul de la vestiare, l-am întrebat de ce a făcut asta. În acel moment a întins mîna spre mine, ca şi cum ar fi vrut să mă apuce de gît. Nu s-a ajuns însă la bătaie. Este un tip foarte arogant. Vorbea într-una pe teren, foarte urît despre noi.

Tot timpul s-a lăudat cu echipa la care joacă el şi ce mulţi bani cîştigă acolo. S-a comportat ca un copil, e cam infantil. Îi place să joace murdar, eu nu-l simpatizez deloc", a povestit Benjaminsen pentru presa din Suedia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.