Liga 1

Ienei: "Mi-a fost ruşine cînd am văzut imaginile cu Nikolici şi Matei! Şi eu aveam 3-4 petrecăreţi la Steaua". Cum îi pedepsea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 octombrie 2012

Emeric Ienei, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre escapadele jucătorilor de pe vremea cînd era tehnician, în comparaţie cu cea a lui Stefan Nikolici şi Gabi Matei.


"Mi-a fost tare ruşine cînd am văzut imaginile cu Nikolici şi Matei. Nici eu n-am avut îngeri în echipă, cînd antrenam Steaua, dar ei ştiau cînd, cum şi cît şi dădeau totul pe teren. Aveam şi eu un grup de 3-4 petrecăreţi. Nu beau foarte mult, dar le plăcea să petreacă. Nu mergeam cu ei, doar dacă era o sărbătoare comună, dar discutam.

Citeşte şi: VIDEO Marea mahmureală III » Steliştii s-au îmbătat din nou. Ce măsuri va lua Gigi Becali împotriva lor

Îi băgam la saună a doua zi sau îi transpiram la antrenamente. Eu le spuneam că puteau să meargă la restaurante, nu în cîrciumi, pentru că acolo nu-şi permiteau să se îmbete deoarece îi mai ştia lumea", a declarat Emeric Ienei la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Acesta a vorbit şi despre cum erau pedepsiţi cei care beau pe vremea cînd era antrenor: "Eu i-aş amenda pe Nikolici şi Matei, dar iertarea doare cîteodată foarte tare pentru că te umileşte. Pe vremea mea nu erau amenzi, îi pedepseam cu o sticlă de apă minerală foarte gazoasă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.