Liga 1

Cuplul Nikolici - Matei putea exista şi în '86 » "L-am dat afară pe Petcu, ca să-l salvez pe Lăcătuş!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 October 2012

Episodul Nikolici - Matei putea să aibă un precedent chiar în anul în care Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni. Emeric Ienei, tehnicianul "roş-albaştrilor" atunci, a povestit cum Marius Lăcătuş putea să ajungă în aceeaşi situaţie.


"Cînd Marius a venit la Steaua, Petcu, care nu bea prea mult, dar îi cam plăcea distracţia, îl ţinea pînă la ora două dimineaţa. M-am enervat într-o zi şi m-am dus la Ion Alecsandrescu şi i-am spus că trebuie să renunţăm la Petcu, ca să îl salvăm pe Lăcătuş", a spus Emeric Ienei la Fanatik Show, la DigiSport.

Ştefan Petcu a fost jucătorul Stelei în perioada 1983-1985, dar neagă că ar fi încercat să-l transforme pe "şeptar" într-un petrecăreţ: "Cînd îl luam pe Lăcătuş cu mine la restaurant, eu beam bere sau vin, iar lui îi dădeam suc de ananas şi îl trimiteam acasă cînd eu mai întîrziam prin oraş".

Marius Lăcătuş este astăzi o legendă a Stelei, fiind cel mai titrat jucător român, avînd în palmares 21 dintre cele 51 de trofee cîştigate în istorie de "roş-albaştrii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.