Nationala

Torje regretă înfrîngerea cu Olanda: "La 1-2 am crezut că întoarcem!"

Torje a avut o ocazie foarte mare chiar la începutul partidei: mingea trimisă din lovitură liberă a lovit, însă, bara!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gabriel Torje se declară dezamăgit de înfrîngerea cu Olanda şi crede că tricolorii puteau reintra în joc după reuşita lui Marica.

- Gabi, cum a fost meciul?
- Olanda a fost foarte atentă la micile detalii. Ne-am încercat norocul, aveam aşteptări imense de la acest meci, însă nu a ieşit cum am crezut. Ridicăm capul şi mergem mai departe, nu avem de ales!

- Din ce cauză am pierdut?
- Am fost foarte ghinionişti! Dacă marcam la şutul meu din lovitură liberă, le făceam viaţă grea olandezilor. Ieşeam uşor pe contraatac şi puteam da lovitura decisivă. Am simţit cu toţii şi o stare de oboseală, dar asta nu e o scuză.

"Punctele din Turcia ne ajută mult"

- Ce ai simţit la golul lui Marica?
- Am crezut că va urma revenirea noastră! Am zis că putem întoarce scorul. În viaţă, totul se poate schimba într-o fracţiune de secundă.

- Cum a fost publicul?
- Ireal! Totul a fost incredibil, am demonstrat că ne putem prezenta excelent la toate capitolele. Publicul a fost minunat! E o onoare să joci cu peste 53 de mii de oameni în tribună. Sîntem mîndri că am putut bate recordul de audienţă.

- Ce v-a spus antrenorul?
- Să ţinem capul sus şi să mergem mai departe. Cele trei puncte din Turcia ne ajută foarte mult. Domnul Piţurcă ne-a zis şi la pauză că putem întoarce meciul, dar, din păcate, nu a fost aşa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.