Liga 1

Cîrţu ştie cum să facă faţă atmosferei de pe Giuleşti: "Vin cu lămîie la mine" :)

Pentru Cîrţu (57 de ani luna viitoare), Braşovul e 12-a echipă de primă ligă din România pe care o pregăteşte

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cîrţu, noul antrenorul al Braşovului, spune că se aşteaptă la o primire rece din partea fanilor rapidişti.

Sorin Cîrţu va debuta pe banca "stegarilor" mîine seară, în Giuleşti, acolo unde n-are amintiri prea plăcute. Pe lîngă faptul că în cariera sa de antrenor n-a avut rezultate bune în Grant, Sorinaccio n-are o relaţie prea bună nici cu fanii alb-vişinii, care mai mereu l-au înjurat şi l-au apostrofat. Tehnicianul e sigur că la fel se va întîmpla şi acum, dar spune că e pregătit: "Îmi voi lua nişte lămîi la mine şi gata! Asta e situaţia, mereu au avut «grijă» de mine suporterii rapidişti".

Olteanul a povestit şi un incident petrecut pe arena giuleşteană: "O pregăteam pe Craiova. Am ajuns pe bancă, nu am stat mult şi a început unul să mă înjure. Incredibil a fost că mult timp nu s-a repetat niciodată. La prima «greşeală», i-am transmis: «Asta e valoarea ta, te repeţi?!». A început să rîdă şi nu a mai continuat".

"Îi luăm tare!"
Ovidiu Sabău a prefaţat şi el întîlnirea de mîine seară: "O schimbare de antrenor poate mobiliza jucătorii, însă Cîrţu nu poate modifica prea multe într-o perioadă atît de scurtă. Totuşi, dacă sîntem superficiali, fără motivaţie, dăm încredere adversarului că poate scoate puncte la noi în Giuleşti, ceea ce eu nu permit şi nu accept! Trebuie să fim pregătiţi pentru acest joc!".

"Rapid e o echipă de top, cu ceva fluctuaţii în acest campionat, astfel încît nu ştii în ce formă îi poţi prinde. Sînt favoriţi, dar consider că avem şanse măcar la un meci nul" (Sorin Cîrţu, antrenor FC Braşov)

4 victorii, ultima în 2003 ca antrenor al Craiovei (2-0), a strîns Cîrţu în Giuleşti, ca adversar, în 12 partide jucate. A fost învins de 7 ori şi a remizat o dată

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.