Liga 1

Dan Petrescu e uimit de modul în care joacă trupa lui Reghe: "Toţi să tacă! Steaua e deja campioană!"

La Dinamo Moscova, Dan Petrescu (44 de ani) are un salariu de 2,5 milioane de euro

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dan Petrescu spune că echipa actuală "e cu o clasă peste toţi adversarii din Liga 1, cei de la Ligă ar trebui deja să-i dea titlul".

După ce a fost criticată şi pusă la zid de Anghel Iordănescu şi de Marcel Răducanu, Steaua primeşte şi laude. Tot din partea unei foste glorii a clubului. Dan Petrescu, care a fost prezent marţi seară la România - Olanda, pe Arena Naţională, a vorbit, în exclusivitate pentru GSP TV, despre roş-albaştri.

"Am văzut aproape toate meciurile ei, am văzut şi alte partide din Liga 1. Steaua joacă nu bine, nu foarte bine, ci formidabil! Sincer, chiar n-am văzut-o de foarte, foarte mulţi ani pe Steaua evoluînd atît de bine. Are o clasă, cel puţin, peste toţi adversarii", a spus "Bursucul".

Petrescu susţine că trupa lui Reghecampf se poate considera deja campioană. "Eu sînt antrenor şi nu ar trebui să spun ce voi spune acum, însă o fac pentru că am văzut diferenţa dintre Steaua şi restul cluburilor. Steaua e deja campioană, cei de la LPF ar trebui deja să-i dea trofeul şi medaliile chiar dacă mai sînt multe etape de disputat. Eu văd că Steaua nu are rival în acest sezon şi e imposibil să nu termine pe primul loc, alţii care cred altceva ar trebui să tacă!".

"Chiar m-am întîlnit în lift, cînd coboram de la Arena Naţională, cu Reghecampf şi Anamaria Prodan. I-am felicitat pentru treaba bună pe care Laurenţiu a făcut-o la Steaua. Merită felicitat pentru că e doar meritul lui", a încheiat antrenorul care, în 2008-2009, a cîştigat titlul cu Unirea Urziceni, sezon în care Steaua a terminat pe locul 6.

La fel crede şi Grig
Dan Petrescu nu e singurul antrenor care o vede pe Steaua mult peste celelalte echipe din Liga 1. Acelaşi lucru l-a spus şi Petre Grigoraş. "Steaua nu numai că joacă bine, dar are o clasă peste toţi ceilalţi competitori. Joacă cel mai bun fotbal şi nu e întîmplare că se află pe primul loc", a spus tehnicianul Pandurilor.

13 ani a stat Dan Petrescu la Steaua, ca junior între 1977 şi 1985, apoi, cu o întrerupere de un an, pînă în 1991 ca senior

"Am viaţă grea la Dinamo Moscova. Sper să scot echipa din criză pînă la iarnă, dar mi-e foarte greu. Simt din plin presiunea, mai ales că sînt la cun club mare, cu pretenţii" (Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Georgievski senzaţional
Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor, Daniel Georgievski, a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Macedoniei în meciul cîştigat cu 1-0, contra Serbiei. Georgievski a fost titular, a luat un cartonaş galben în minutul 43, iar presa din Macedonia l-a ridicat în slăvi. "E imposibil să nu prindă un transfer la o echipă importantă. A jucat senzaţional!", au scris ziarele din Macedonia.

Îşi laudă jucătorii
Chiar dacă România a pierdut clar în faţa Olandei, 1-4, Laurenţiu Reghecampf îi laudă pe steliştii care au jucat împotriva echipei lui Van Gaal. "Mie mi-a plăcut cum au jucat, chiar dacă, în unele momente, au fost emoţionaţi. M-am uitat pe datele statistice şi Bourceanu, Pintilii şi Chiricheş au avut cifre impresionante. Sînt sigur că elevii mei vor avea o evoluţie foarte bună cu Pandurii, sînt antrenaţi bine şi pot rezista la un ritm cu multe meciuri!", a spus Reghe la sport.ro

Bilete între 20 şi 30 de lei
Conducerea clubului din Tîrgu-Jiu va pune mîine în vînzare tichetele pentru partida cu Steaua, de duminică seara. Cel mai ieftin bilet costă 20 de lei şi este la peluze, la tribuna a doua şi tribuna întîi acesta e 25 de lei, iar la tribuna zero - 30 de lei.

Aproape 5 ani fără victorie
Terenul Pandurilor e unul cu probleme pentru stelişti. Asta pentru că roş-albaştrii nu i-au mai bătut pe gorjeni pe terenul acestora din 8 martie 2008, cînd bucureştenii se impuneau cu 1-0, prin golul marcat de Ovidiu Petre. De atunci, cele două echipe au mai jucat patru meciuri, trei s-au terminat la egalitate şi unu a fost cîştigat de Pandurii, cu 2-0, pe 7 aprilie 2009. (Liviu Manolache)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.