Liga 1

Pulhac e sigur pe Dinamo: ”Nu ne e teamă de Rapid, ne refacem în două zile pentru derby”

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 17 octombrie 2012

Cristi Pulhac ratează meciul de vineri cu Gloria Bistriţa, fiind suspendat, dar crede că echipa dinamovistă se va reface fizic în timp util pentru partida de luni cu Rapid, o restanţă din luna august.

"Nu cred că sunt prea multe meciuri. Ne putem reface în două zile. Avem un lot nu foarte numeros, dar destul de bun. Să treacă bine meciul cu Bistriţa, pentru că echipele mici sunt foarte incomode.

Trebuie să câştigăm neapărat cele şase puncte. Nu cred că e decisivă partida cu Rapid pentru revenirea la titlu. Mai sunt foarte multe meciuri, foarte multe puncte puse în joc. Nu cred că a spus cineva pînă acum că ne batem la titlu. Vom încerca să adunăm cît mai multe puncte, iar la sfîrşitul anului să vedem pentru ce vom lupta", a spus Pulhac.

Moldoveanul este de părere că derby-ul de luni n-ar putea umple Naţional Arena: "Nu cred că se va umple stadionul ca la meciul României cu Olanda, pentru că marţi seară a fost record.

Era şi normal să se întîmple, pentru că a fost un meci destul de important pentru România şi păcat că nu a fost şi un rezultat pozitiv. A fost un joc destul de bun şi mie mi-a plăcut. Olandezii au avut noroc la anumite faze, iar arbitrul mai ţine uneori şi cu ăia buni".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.