Diverse

VIDEO S-a umplut bazinul ;) » Mesajul micilor înotători de la Liceul Sportiv din Brăila, publicat de GSP, şi-a făcut efectul!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 octombrie 2012

Zeci de medalii cîştigate la Brăila la concursurile de nataţie. Sînt campioni balcanici, campioni naţionali. Însă a fost nevoie ca părinţii, dar mai ales copiii revoltaţi să scrie Gazetei Sporturilor pentru ca autorităţile să-i asculte şi să ia măsurile necesare.

Mesajul unor copii sportivi pe care Cătălin Tolontan a trimis-o mai departe şefilor ţării a avut efect mai repede decît s-ar fi aşteptat puştii dornici de antrenamente şi de medalii.

"Primăria s-a implicat şi am primit acceptul să dăm drumul la activitate la bazinul acoperit. Vor fi plătite datoriile şi atunci noi sîntem bucuroşi şi mulţumiţi că ne putem continua activitatea", a declarat pentru Antena 1, directorul liceului cu program sportiv din Brăila, Sorin Meca.

Vezi AICI VIDEO

"Sînt de-a dreptul mirat cum de s-a reuşit după atîta timp să se pună apă în bazin", spune ironic un puşti care de vineri îşi va relua antrenamentele în bazinul din Brăila.

"Sînt foarte bucuros că avem din nou apă în bazin. În sfîrşit o să am unde să mă antrenez. Eu o să am vineri primul antrenament şi-mi doresc să mă duc la Bacău la concurs şi să cîştig numai medalii de aur", adaugă puştiul.

Trebuie să tragă tare însă la antrenamente, pentru că au mai rămas doar trei săptămîni pînă la campionatul naţional. Datoriile pe care le are liceul sportiv din Brăila la regia de apă şi compania de electricitate vor fi plătite eşalonat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.