CM 2014

VIDEO Au greşit pastila! » Englezii au luat somnifere şi au fost buimaci cu Polonia

Hart (stînga) a dormit și a ieșit prost pe centrare, iar Glik a egalat simplu cu capul, în poarta goală // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 19 octombrie 2012

Forţaţi să joace miercuri din cauza ploii torenţiale de la Varşovia, englezii n-au putut adormi decît cu pilule. Nu s-au trezit nici în teren.

Englezii au găsit explicaţia remizei triste cu Polonia (1-1). Nu gazonul, afectat de potopul ce a produs amînarea cu 20 de ore a meciului de la Varşovia, e de vină pentru evoluţia palidă a supuşilor Reginei, ci "dopingul" greşit administrat! Toţi jucătorii au primit pastile de somn ca să poată închide ochii marţi noaptea, după ce au aşteptat zadarnic la stadion să se oprească ploaia, care i-a trimis înapoi la hotel.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

"Luni, după antrenamentul oficial, jucătorii erau foarte agili şi plini de viaţă. Nu am avut deloc aceeaşi impresie în timpul meciului", s-a plîns selecţionerul Hodgson. The Sun a aflat că, după ce şi-au făcut marţi somnul de după-amiază, Rooney, Gerrard şi ceilalţi luaseră tablete de cafeină ProPlus ca să fie în priză la ora jocului. Ploaia le-a stricat însă planurile şi a doua zi insularii au fost buimaci. N-au tras decît un şut pe poartă (golul lui Rooney), record atins a patra oară în 11 partide în mandatul Hodgson.

"Cînd eşti montat, concentrat, ţi-ai făcut masajele şi eşti gata de luptă, nu este deloc plăcut să afli că meciul se amînă. Am dormit bine şi nu caut scuze pentru rezultat" (Steven Gerrard, căpitan Anglia)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.