CM 2014

Scoşi în pumni din lot! » De ce n-au jucat Burak şi Selcuk împotriva "tricolorilor"

Burak zboară după un atac violent al unui adversar // Foto: Reuters

Articol de Beniamin Osman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În dimineaţa meciului, cei doi jucători de la Galatasaray au părăsit cantonamentul. Oficial, erau accidentaţi. Neoficial, îi "aranjase" Volkan.

Vineri dimineaţă, selecţionerul turc a anunţat că a renunţat la Burak şi Selcuk. "Sînt accidentaţi, nu mai pot fi recuperaţi nici pentru deplasarea din Ungaria", a motivat Abdullah Avci. Primul ar fi avut întindere la coapsă şi edem la şold.

Al doilea, edem la coapsa stîngă. Curios, ambii se loviseră la antrenamentul oficial dinaintea partidei cu "tricolorii". În realitate, nici unul nu ar fi avut probleme! Explicaţia ar fi alta, sugerează Fanatik. Volkan, portarul "naţionalei", i-ar fi "articulat" pe amîndoi.

La o discuţie în cantonament, căpitanul Emre le-a spus colegilor: "Nu vă mai daţi loviţi!". Selcuk, omul Galatei, care se plînsese antrenorului că are mici dureri la coapsă, i-a răspuns: "De ce ne vorbeşti aşa? Ai plecat pe un drum greşit!".

Moment în care, înfuriat de răspunsul dat căpitanului, Volkan, goalkeeperul Fenerului, l-a bruscat pe Selcuk. Imediat, Burak, aripa lui Galatasaray, a sărit în ajutorul coechipierului de la club. Iar Volkan l-a pus la pămînt. Pumnul portarului îi spărsese nasul.

Dintr-o dată, Burak şi Selcuk chiar erau loviţi. Şi vineri s-au întors la Galata.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.