Liga 1

ALPAB trimite săgeţi către Dinamo: "Stadionul nu are nici o defecţiune, doar Dinamo a vrut să mute meciul în altă parte!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 octombrie 2012

În această dimineaţă la stadionul Naţional Arena din Bucureşti a avut loc şedinţa tehnică înaintea meciului dintre Dinamo şi Gloria Bistriţa, programat de la 21:30, în Direct la Digi Sport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. La aceasta au participat reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal, ai Comisiei Centrale a Arbitrilor, dar şi ai clubului Dinamo.

La întîlnire au participat şi Alexandru Deaconu, dar şi Dumitru Dragomir şi Valentin Alexandru, alături de reprezentanţii postului care va transmite meciul în această seară.

După şedinţă s-a decis ca meciul din această seară dintre Dinamo şi Gloria Bistriţa să aibă loc pe Arena Naţională aşa cum era stabilit iniţial.

"ALPAB nu a comunicat conducerii Dinamo nici o defecţiune pe stadionul Naţional Arena, decizia ca partida să se desfăşoare pe stadionul Dinamo a aparţinut exclusiv conducerii clubului, fără a se cere opinia administratorului stadionului", susţin oficialii ALBAP (Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti) ai serviciului de relaţii publice şi internaţionale.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.