Altele

Thriller spre aur! » Dodean şi Samara au cîştigat din nou titlul european la dublu, revenind de la 0-3

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Daniela Dodean şi Eliza Samara şi-au păstrat titlul continental la dublu, revenind miraculos de la 0-3 în faţa unguroaicelor Pota şi Toth


Revenire fantastică pentru Daniela Dodean şi Elizabeta Samara în finala Campionatului European de dublu. Aseară, la Herning, în Danemarca, româncele au fost conduse cu 3-0 la seturi de unguroaicele Georgina Pota şi Krisztina Toth. 11-7, 11-8 şi 11-9 şi titlul cucerit anul trecut, la Gdansk, în Polonia, părea că nu va putea fi apărat.

Româncele au crescut însă nivelul jocului fantastic. Au cîştigat la 7 următoarele două seturi şi speranţele au renăscut. Maghiarelor le tremurau paletele în mîini deja. Dodean şi Samara conduc cu 10-8 în setul 6. Ratează însă cele două mingi pentru a egala situaţia. Apoi salvează două mingi de meci! Se joacă într-un ritm năucitor, de parcă la masă ar fi patru chinezoaice. "Tricolorele" reuşesc în sfîrşit să cîştige setul, dar la 21-19! Au avut nevoie de zece mingi de set.

Cu moralul la pămînt, Pota şi Toth încearcă să se resusciteze. Conduc cu 4-2 în decisiv, dar româncele nu le dau nici o şansă. Şase mingi consecutive şi cîştigă în final cu 11-5. Dana şi Eliza se îmbrăţişează şi salută publicul. Sînt din nou cele mai bune din Europa!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.