Liga 1

VIDEO&FOTO Roş-albaştrii rămîn la şefie » Pandurii - Steaua 0-0

Articol de Gazeta Sporturilor   —  duminică, 21 octombrie 2012

Pandurii şi Steaua au terminat la egalitate în derby-ul momentului în Liga 1, scor 0-0. Gazdele au avut multe ocazii în prima repriză şi au ratat exasperant, dar jucătorii lui Reghecampf au echilibrat jocul în partea a doua.

VIDEO Vezi AICI cele mai importante faze ale meciului!

Pandurii şi-a respectat reputaţia de echipă-spectacol şi a jucat entuziasmant în prima parte a meciului cu Steaua. Cu un Alexandru Maxim în mare formă, gorjenii au avut ocazii pe bandă rulantă.

Al.Grigoraş a trecut pe lîngă deschiderea scorului în două rînduri în primele 10 minute. Au urmat paradele salvatoare ale lui Tătăruşanu la şuturile lui Voiculeţ şi Răduţ.


Cele mai mari ocazii ale pandurilor le-a avut Maxim. Atacantul gazdelor a driblat superb în careu şi şutul său a fost reţinut de Tătăruşanu (30). În minutul 43, atacantul a reluat peste poartă din doar 6 metri centrarea pe jos a lui Viera.

Repriza secundă a avut un ritm mai scăzut. Reghecampf i-a aruncat în luptă pe Tănase şi Pintilii şi Steaua a echilibrat jocul. Gardoş l-a izbit pe Mingote cu un voleu spectaculos (53), în timp ce gazdele nu s-au mai apropiat periculos de poarta lui Tătăruşanu.

Tănase a adus creativitate şi fantezie în jocul oaspeţilor, dar Steaua n-a avut un vîrf care să poată concretiza ocaziile. Rusescu i-a dat emoţii lui Mingote cu un şut înşelător(80), ultima ocazie pînă la fluierul de final.

Steaua rămîne lider cu 29 de puncte, iar Pandurii se menţine la 3 puncte în spate.


Vezi AICI desfăşurarea liveTEXT

Echipele de start:

Pandurii: Mingote - Pleaşcă, Viera, Mamele, C. Cristea - Voiculeţ, Nistor, Răduţ - Al. Grigoraş, Matulevicius, Al. Maxim

Rezerve: Lazar, Rusu, I. Rada, Karim, Băcilă, Lemnaru, Godwin Konyeha

Antrenor: Petre Grigoraş

Steaua: Tătăruşanu - G. Matei, Martinovici, Gardoş, Pîrvulescu - Bourceanu, Filip - Ad. Popa, Rusescu, Chipciu - Nikolici

Rezerve: Stanca, Pintilii, M. Costea, Tănase, Prepeliţă, Dumitraş, T. Bălan

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Arbitru: Alexandru Tudor

Asistenţi: Cristi Nica, Valentin Avram

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.