Stranieri

VIDEO Nervos şi la victorie » Dinamo a cîştigat cu 2-1, dar Dan Petrescu a explodat după un penalty gratuit acordat Mordoviei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 21 October 2012

Dan Petrescu a înnebunit de nervi la meciul cîştigat de Dinamo Moscova cu Mordovia Saransk, scor 2-1.


Echipa antrenată de român a deschis scorul încă din minutul 6 prin Kokorin, menţinîndu-şi avantajul pînă la pauză. Gazdele au egalat în minutul 60, cînd au primit cadou un penalty.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Penalty inexistent
Iniţial, arbitrul Kazartsev îi făcuse semn jucătorului de la Modovia să se ridice, dar la insistenţele tuşierului a dictat lovitură de pedeapsă. Mukhametshin a executat slab, iar portarul Shunin a reuşit să pareze şutul.

"Centralul" a intervenit, cerînd ca penalty-ul să fie bătut din nou pentru că jucătorii moscoviţi ar fi intrat în careu prea devreme. Reluările au arătat însă că execuţia fusese regulamentară. Mukhametshin nu a mai ratat şi a doua oară, iar scorul devenea 1-1.

Kokorin-show
Dan Petrescu a explodat pur şi simplu pe bancă. Tehnicianul lui Dinamo s-a certat cu arbitrul, dar a scăpat de eliminare. Trei minute mai tîrziu, Kokorin a reuşit să-l calmeze, reluînd cu capul în plasă mingea trimisă de Dzsudzsak.

Victorie cu 2-1 pentru Dinamo Moscova, care părăseşte zona retrogradării şi ocupă acum locul 12 cu 12 puncte după 12 etape.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.