Liga 1

Minune online! Userii au cerut, Copos s-a conformat: "Fie voia voastră". Şi Sabău a plecat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 octombrie 2012

Finanţatorul Rapidului, George Copos, a lămurit situaţia antrenorului de la Rapid pe blogul său, unde a explicat de ce a fost demis Ioan Ovidiu Sabău, dar şi ce obiective are Marian Rada.

Patronul echipei din Giuleşti nu ezită nici să îl atace pe fostul tehnician al vişiniilor despre care spune că este lipsit de tact, nevînd nici o şansă să îşi apropie jucătorii şi de a-i motiva înaintea unei partide.

El îşi începe comunicatul prin a-i înştiinţa pe userii de pe blogul lui că demiterea lui Sabău a venit la cererea acestora: "Fie voia voastră!". :D

Copos despre:

... motivul demiterii lui Sabău: "În urma jocului de vineri conducerea clubului a hotărât despărţirea de domnul Sabău. Am dat curs solicitărilor voastre insistente şi am acceptat înlocuirea antrenorului principal şi a staff-ului său", a scris George Copos în prima parte a materialului de pe blogul său.

... despre calităţile de antrenor ale lui Ioan Ovidiu Sabău: "Există însă o problemă. Cunoştinţele şi abilităţile care trebuie să existe în bagajul unui bun antrenor trebuie să fie foarte variate. De obicei se vorbeşte despre cele tehnice şi tactice. Din experienţa fotbalului mare vă pot spune că cele ce se cer unui bun tehnician sunt mult mai multe.

Unul din domeniile despre care nu se prea comentează este cel al TACTULUI. Tactul de a-ţi apropia oamenii, de a „câştiga” Vestiarul, de a-ţi apropia jucătorii şi de a-i aduce, din punct de vedere mental, la „forma maximă” la momentul potrivit. Tactul nu se învaţă, se pare. Ca şi talentul. Este înnăscut. Ori îl ai, ori nu-l ai"

...despre Marian Rada şi obiectivele acestuia: "Lui Marian Rada, marele şi eternul Rapidist, îi doresc să ne arate tuturor că este un bun dirijor, capabil să formeze, în timp – record, o orchestră care să nu mai cânte fals. Marian, misiunea ta e clară şi tu o ştii foarte bine: campionatul, cupa, cupele europene ! E greu dar nu imposibil !

Mai sunt jocuri din Tur, plus întreg Returul ! Arată-ne ce poţi ! Ai un lot bun, cu jucători de valoare. Adu-i împreună pe toţi şi dă-le ocazia să – şi dovedească posibilităţile, fiecare pe postul cel mai potrivit ! Redă-le plăcerea de a juca fotbal. Şi nouă, plăcerea de a vedea fotbal de calitate şi de a CÂŞTIGA din nou.", a încheiat Copos.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.