Campionate

VIDEO În Anglia se poate: agresorul care l-a lovit pe portarul lui Sheffield a primit 4 luni de închisoare cu executare!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 22 October 2012

Dragoş Enache, suporterul care l-a lovit violent pe George Galamaz sezonul trecut, a scăpat cu trei ani de închisoare cu suspendare. Asta se întîmplă în România!

În Anglia totul e diferit. Aaron Cawley (21 de ani), suporterul lui Leeds, care l-a lovit în faţă cu palma pe portarul lui Sheffield Wednesday, nu a fost la fel de norocos ca Enache.

Poliţia a demarat o anchetă şi, pe baza imaginilor video, l-a găsit pe Cawley, care şi-a recunoscut fapta, însă a spus că erat foarte beat şi că nu îşi mai aminteşte săvîrşirea infracţiunii. "Cawley a băut mai multe cutii de bere în dimineaţa partidei, apoi aproape o sticlă de vodcă înainte de a pleca spre stadion", au explicat anchetatorii.

Vezi aici VIDEO cu evenimentul!

Sentinţa poliţiei a fost drastică: patru luni de închisoare cu executare şi interzicerea timp de cinci ani pe un stadion de fotbal. Clubul Leeds, al cărui suporter este Cawley, a anunţat: "Clubul îi interzice pe viaţă accesul la partidele de pe teren propriu ale lui Leed United".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.