Liga Campionilor

Cadu îşi apără antrenorul: ”Am avut 5 victorii consecutive în Ligă, nu e nevoie de schimbare”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 23 October 2012

Înaintea dublei decisive cu Galatasaray, căpitanul clujenilor, Ricardo Cadu, a sărit în apărarea lui Andone. "Normal că ne afectează toate aceste zvonuri.

Dar nu înţeleg de ce e nevoie acum de o schimbare. Avem 5 partide consecutive cîştigate cu Ando în Liga Campionilor, apoi am pierdut prea uşor cu Manchester, nu cred că se impune să vorbim despre o demitere sau alte probleme. E drept că în campionat ne-au lipsit pînă acum rezultatele, dar ne vom redresa, sînt convins de asta", a spus Cadu.


În schimb, preşedintele Iuliu Mureşan nu mai pare să aibă încredere că antrenorul care a adus două titluri şi aproape 40 de milioane de euro în contul clubului va mai putea redresa corabia în campionat. Avînd acordul tacit al lui Paszkany, Mureşan l-a mandat pe directorul executiv, Răzvan Zamfir, să negocieze în Italia aducerea unui antrenor principal, nu secund, aşa cum s-a crezut iniţial.

Ultimul nume avansat pe lista clujenilor e al lui Mario Beretta (52 de ani), care a pregătit în ultimele două sezoane pe Brescia şi Cesena.

Galatasary - CFR Cluj este în această seară, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro.

Citeşte şi: "Şah lîngă Bosfor! Cum îi ameninţă Andone pe şefii CFR-ului"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.