Liga 1

Primul conflict Becali - Borcea înaintea derby-ului de România: ”Ai uitat că plîngeai după meciul cu Bistriţa?”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Naşul şi finul s-au contrat la telefon, după ce fostul oficial al ”cîinilor” a anunţat că roş-albaştrii domină campionatul doar pentru că nu s-au duelat cu oamenii lui Bonetti


Victoria împotriva lui Rapid le-a dat aripi dinamoviştilor. De la antrenorul Dario Bonetti şi pînă la Cristi Borcea, "cîinii" spun că Dinamo rămîne în lupta la titlu şi ameninţă Steaua, cu mai puţin de două săptămîni înaintea derby-ului cu Steaua.

Omul care a dat tonul luptei împotriva marei rivale a fost Cristi Borcea. Fostul oficial al dinamoviştilor nu e impresionat deloc de jocul Stelei. "Normal că sînt pe primul loc, dar încă nu au jucat cu noi!", a declarat Borcea la finalul partidei cu Rapid. Mai mult, ieri, Borcea l-a sunat pe naşul său de cununie, Gigi Becali, şi l-a ameninţat pe acesta că-l va bate peste două săptămîni.

Dialogul dintre cei doi a fost unul fabulos, povestit chiar de Becali la DigiSport.
Borcea: Ţi-am zis, naşule, că o distrugem pe Rapid? Aşa se va întîmpla şi cu Steaua.
Becali: Bă, eşti nebun, pe cine să distrugi tu? Nu aveţi nici o şansă. Cu Dinamo va fi masacru, masacru, o să vezi! Ce să facă Dinamo, voi aveţi numai copii!

Borcea: O să vezi că o să vă batem!
Becali: Cristi, ai uitat că după meciul cu Bistriţa mă sunai disperat. Că nu se poate aşa ceva, că plînge băiatul tău Patrick de supărare, că eşti disperat. Că îţi reproşează Patrick că ai plecat de la echipă şi aţi ajuns să vă bată Bistriţa? Iar ai mîncat cinci kilograme de carne de supărare şi tu vrei să baţi Steaua?

Patronul roş-albaştrilor a mărturisit apoi că nu-şi face nici un fel de probleme în privinţa duelului cu Dinamo. "Ei au jucători tineri, nu pot mai mult. O să vedeţi că îi vom bate rău. Aici e vorba şi de valoare, iar noi sîntem prea puternici. Bine, e normal să te gîndeşti la titlu, dar după părerea mea, ei nu au nici o şansă", a declarat finanţatorul din Ghencea.

"Nu îmi mai e frică decît de Vaslui în acest sezon, atît. Dacă la finalul turului vom fi la 12 puncte distanţă de ei, nu mai avem cum să pierdem titlul!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Toată lumea laudă marea echipă a Stelei. Să-i laude toţi, să-i adoarmă şi o să-i batem noi în derby, peste două etape"
Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.