Liga 1

"Cod galben" cu Steaua » Dinamoviştii trebuie să fie cuminţi la Piatra-Neamţ

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trei jucători importanţi din sistemul defensiv, Nica, Grigore şi Boubacar, sînt la un singur avertisment de suspendare înainte de Derby de România


Dinamoviştii şi-au canalizat toată energia pentru partida cu Ceahlăul, de sîmbătă, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct pe DigiSport 1. Dario Bonetti nu-şi permite să menajeze pe nimeni contra moldovenilor în primul rînd pentru că nu are soluţii viabile pe banca de rezerve şi pentru că Dinamo mai poate spera la titlu doar cu o victorie sub Pietricica.

Problemele adevărate pot apărea la Derby de România, cu Steaua, etapa viitoare, pe 4 noiembrie. "Cîinii" au trei jucători importanţi la un pas de suspendare, Constantin Nica, Dragoş Grigore şi Mansaly Boubacar, toţi cu cîte 3 "galbene". "Trebuie să aveţi mare grijă, să nu comentaţi deciziile arbitrului şi să evitaţi intrările dure!", le-a transmis Bonetti elevilor săi.

Singura soluţie de aceeaşi valoare de pe banca de rezerve în cazul unei suspendări este la Nica, acesta urmînd să fie înlocuit de Laurenţiu Rus. În cazul lui Boubacar şi Grigore, situaţia nu e tocmai roz: Boris Galcev, respectiv Paul Koulibaly, ambii cu puţine şi dezastruoase apariţii în tricoul alb-roşu.

5 driblinguri reuşite a avut Boubacar contra Rapidului, cele mai multe dintre dinamovişti, alături de Alvarez (5)

3 deposedări a reuşit Grigore în partida cu giuleştenii, la fel ca Luchin, colegul său din centrul defensivei

2 pase de gol a dat Nica în cele 12 meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile

Toată lumea la bancomat
Azi ar trebui să fie zi de sărbătoare în Ştefan cel Mare. Conform promisiunilor lui Ionuţ Negoiţă, dinamoviştii vor primi un salariu din cele trei restante. "La prima oră ne ducem la bancomate, sper să găsim ceva în conturi că am strîns datorii mari de tot", au spus fotbaliştii. Şefii aşteaptă să le fie aprobat creditul bancar, ei au promis că săptămîna viitoare le vor achita elevilor lui Bonetti şi celelalte două salarii restante.

Amendaţi
Comisia de Disciplină a LPF a hotărît ieri ca Dinamo şi Rapid să fie sancţionate financiar cu cîte 15.000 de lei fiecare în urma incidentelor dintre suporteri la meciul de luni, cînd fanii celor două echipe s-au încăierat în tribune. Giuleştenii au mai primit o amendă de 910 lei după întîlnirea cu Braşov, cînd s-au aprins torţe în tribune.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.