Liga 1

“Fălcosul” a confirmat Gazeta de ieri: a demisionat şi negociază cu Copos » Andone la Rapid, Reja a picat!

Articol de Valentin Şchiopu, Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul italian a fost marţi la Cluj, dar a cerut o clauză greu de acceptat, aceea de a putea să plece fără pretenţii din partea CFR-ului, la prima ofertă din Serie A


Înfrîngerea cu Steaua a cîntărit decisiv în decizia lui Arpad Paszkany de a întrerupe colaborarea cu Ioan Andone. Conducerea clujenilor a întocmit rapid o listă pe care se regăseau numele unor antrenori din Italia şi Portugalia. Varianta Edoardo Reja (67 de ani), antrenor cu două repere importante în cariera lui, Napoli şi Lazio, a revenit în actualitate. Clujenii l-au curtat pe Reja şi în sezoanele trecute. Chiar şi după tragerea la sorţi pentru grupele Champions League, s-a vehiculat că Reja îi va lua locul lui Andone. "Cine e Reja? E un jucător?", a mimat surprinderea şeful "feroviarilor". Sursele Gazetei susţin că Edy Reja a venit marţi la Cluj pentru a negocia preluarea campioanei României. Italianul a dorit însă un angajament numai pînă la finalul campionatului şi o remuneraţie de 350.000 de euro.

Paszkany a fost tentat să-i onoreze pretenţiile, dar negocierile s-au blocat în momentul în care peninsularul a încercat să impună şi o clauză conform căreia poate reveni în Serie A la prima ofertă din partea unei formaţii din primul eşalon! Boss-ul din Gruia a strîmbat din nas şi, în cele din urmă, i-a dat cu flit,

Cavasin, Beretta, Favo
Clujenii s-au reorientat şi studiază alte variante din Italia. E vorba de Alberto Cavasin (56 de ani), ultima dată la Sampdoria, de Mario Beretta (52 de ani), cel care l-a antrenat în sezonul trecut pe Martinez, la Cesena, şi de Massimiliano Favo (47 de ani), un antrenor care a terminat cu cel mai mare punctaj din promoţia 2010 şcoala de antrenori de la Coverciano.


"De unde mă sunaţi? Din România? Ma noooo, am tot spus zilele acestea că nu ştiu nimic de venirea mea la Vaslui. CFR Cluj? Cum adică? Pe asta chiar nu o ştiam"
Edoardo Reja, antrenor

"Am decis de comun acord cu Ando să ne despărţim. Nu am semnat deocamdată cu nimeni întrucît ar fi fost lipsit de etică, dar pînă la meciul următor vom avea un antrenor nou"
Arpad Paszkany, patron CFR

"Da, am o ofertă din partea Rapidului, e posibil să mă întorc în Giuleşti! Mai multe nu pot spune în acest moment"
Ioan Andone, antrenor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.