Liga Campionilor

VIDEO Presa şi jucătorii îl fac praf pe managerul italian al lui Man. City: ”Mancini horror show”

Mancini a rămas blocat de evoluţia jocului în meciul cu Ajax.

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cotidianul The Times scrie că, la 1-3 cu Ajax, italianul şi-a arătat din nou limitele, iar echipa e ca şi eliminată din competiţie.

Pentru al doilea an consecutiv, Manchester City e pe punctul de a părăsi Liga încă din faza grupelor. Dacă toamna trecută, presa i-a acceptat unele circumstanţe atenuante - grupa dificilă şi lipsa de experienţă a unei echipe aflate la debutul în competiţie - de data asta a pus tunurile pe vinovaţi. Sau mai bine zis pe vinovat.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Mancini horror show", l-a atacat pe managerul italian Daily Mail, susţinut şi de fundaşul Micah Richards: "După ce Ajax a luat conducerea, cu 2-1, ni s-a cerut să jucăm cu trei fundaşi, o formulă pe care n-am exersat-o foarte mult la antrenament. Şi-am încasat şi golul trei. Apoi am trecut din nou la o apărare de patru".

Degeaba s-a apărat Mancini: "Am schimbat 5 minute. Nu acesta-i motivul pentru care am pierdut". Cotidianul The Times consideră că el "şi-a arătat din nou limitele" şi face o paralelă cu eşecul suferit ediţia trecută, la Munchen, cînd Tevez a refuzat să joace: "La Amsterdam n-a fost o revoltă, nici gesturi de insubordonare. Dar rezutatul e identic. Eşec atunci, eşec acum. Şi asaltul asupra Ligii e ca şi încheiat înainte de a începe".

"E vina mea. N-am pregătit jocul bine şi acum avem nevoie de un miracol ca să ne calificăm. Repet, sînt de vină" (Roberto Mancini, manager Man. City)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.