Europa League

FOTO 45.000 de inimi roş-albastre » Steliştii au umplut din nou stadionul la meciul cu Molde

+6 Foto
Peluza Stelei s-a umplut din nou, fără să țină cont de numele adversarilor

Articol de Ionuţ Petrişor  —  vineri, 26 octombrie 2012

Fenomenul Steaua a continuat şi aseară, cînd în faţa unui adversar fără nume roş-albaştrii au avut un stadion aproape plin.

Ce dacă e joi seară? Ce dacă ceasul e 22:05? Ce dacă RATB-ul şi Metrorexul nu mai circulă la finalul partidei? Scuzele astea sînt folosite de alţi suporteri, dar la Steaua nu sînt deloc valabile. Nu contează că adversarul e Molde, o echipă norvegiană cu jucători greu de scris şi de citit! Lumea vine la stadion, îndemnată de o dragoste de care doar Steaua se poate bucura acum.

Aseară, pe Arena Naţională au fost de trei ori mai mulţi oameni în tribune decît la derby-ul dintre Dinamo şi Rapid. Oameni zîmbitori, relaxaţi că echipa lor joacă şi e pe primul loc în campionat. Lumea aplaudă, se bucură şi parcă, pentru o seară, a uitat de rivalităţile din campionat. Dinamo a fost înjurată răzleţ, Rapid deloc.

Totuşi, deşi aduce lume multă la stadion, Steaua încă suferă. Roş-albaştrii au public, dar nu şi galerie. Acolo unde cîntecele sînt puţine şi uneori fără rimă. Dar asta se trece cu vedere pentru că atunci cînd 45.000 de oameni scandează la unison "Steaua, Steaua", nu se cutremură doar stadionul, ci se aude pînă la ultimele blocuri din Titan şi din Pantelimon.

VEZI AICI CLASAMENTUL GRUPEI ŞI MECIURILE VIITOARE

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.