Liga 1

Variantă surpriză pentru banca lui CFR Cluj: Sergio Conceicao este favorit să preia campioana

FOTO: asbeiras.pt

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 octombrie 2012

După ce Pasquale Marino şi Walter Novellino au refuzat ofertele de a prelua CFR Cluj, noua variantă apărută este Sergio Conceicao!

Portughezul de 37 de ani este favorit pentru a antrena campioana României. Conceicao pregăteşte acum Olhanense (locul 15 în Portugalia, 5 puncte în 6 meciuri), cu care are meci sîmbătă în campionat. Fostul jucător al lui Inter, Lazio şi FC Porto este dorit şi de grecii de la AEK Atena.

"Clubul român a contactat deja conducerea lui Olhanense pentru a se interesa de posibilitatea ca Sergio Conceicao să fie lăsat să vină în România. Preşdintele clubului din Algarve a confirmat discuţiile: "Am fost abordaţi acum o săptămînă în acest caz". Antrenorul ar putea pleca din Portugalia doar în schimbul unei sume mari de bani, mai ales că AEK Atena a oferit 200 de mii de euro şi a fost refuzată.

CFR mai are încă o variantă din Portugalia pentru banca tehnică, interesîndu-se şi de Ricardo Sa Pinto, liber de contract după ce a fost demis de la Sporting, la începutul lunii", informează cotidianul lusitan A Bola.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.