Liga 1

Lista interzisă! » Becali tînjeşte după 8 jucători de la marile rivale, dar niciunul nu e transferabil

Marius Alexe,spate,Marius Niculae,virtual

Articol de Bogdan Vladu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali a dezvăluit că şi-ar dori 8 jucători de la marile rivale Dinamo, Rapid, CFR şi Vaslui, dar că aceştia sînt imposibil de transferat.

Patronul Stelei a dezvăluit la GSP TV numele fotbaliştilor pe care, dacă ar putea, i-ar lua de la echipele cu care se bate pentru titlul de campioană: CFR, Vaslui, Dinamo şi Rapid. De la fiecare dintre ele, Becali şi-ar dori măcar un fotbalist:

De la Rapid: "Ar fi Teixeira, pe care l-am şi dorit. Ar mai fi şi Herea, un fotbalist care mie îmi place. În rest, n-ai ce să iei la Steaua"

De la CFR: "Păi, ar fi Kapetanos, atacant de valoare. Ar mai fi şi Sougou, plus ăla care chiar e fotbalist foarte bun, Bastos"

De la Dinamo: "Alexe, clar, dacă aş putea, l-aş lua imediat. În rest...Ţucudean? Hai, mă, ăla e jucător? Ar mai fi fundaşul central, Grigore"

De la Vaslui: "Marius Niculae, însă el nu va juca niciodată la Steaua pentru că e mare dinamovist. Are sînge roş-alb, n-ai cum să-l iei la Steaua"

15,9 milioane de euro e valoarea totală la care sînt cotaţi cei 8 jucători vizaţi de Becali, conform site-ului transfermarkt.de, cel mai scump fiind Sougou (3,5 milioane), iar cel mai ieftin Teixeira (1 milion de euro)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.