Liga 1

UPDATE Paszkany a confirmat: Nu mai vine Sergio Conceicao! CFR s-a reorientat către alt antrenor

foto: A Bola

Articol de Valentin Şchiopu, Marius Tuhuţ  —  Sunday, 28 October 2012

UPDATE Şefii CFR-ului s-au răzgîndit în ultimul moment şi nu au mai semnat cu Sergio Conceicao. Arpad Paszkany a confirmat la postul de televiziune Transilvania Look: "E adevărat, Paulo Sergio este noul nostru antrenor".

Sergio Conceico, cel pe care Arpad Paszkany l-a anunţat că va fi noul antrenor al CFR-ului, era aşteptat să sosească în această seară la Cluj. Surpriză însă! Oficialii campioanei României nu au mai bătut palma cu fost internaţional portughez şi s-au reorientat spre Paulo Sérgio Bento Brito (44 de ani).

Tratativele cu Sergio Conceicao (37 de ani) au căzut în ultimul moment, deoarece fostul jucător al lui FC Porto şi Inter Milano nu şi-a putut rezilia contractul cu Olhanense de comun acord.

Imediat, oficialii CFR-ului au luat legătura cu Paulo Sergio Bento Brito, care ultima dată a antrenat în Scoţia la Hearts. Paulo Sergio le-a mai antrenat în carieră pe Olhanense, Santa Clara, Beira-Mar, Pacos de Ferreira, Vitoria Guimaraes şi Sporting.

Lusitanul a semnat cu CFR Cluj un contract pînă în vara anului viitor cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon. Noul antrenor al reprezentantei României în Liga Campionilor este aşteptat să sosească mîine la Cluj.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.