Campionate

VIDEO Jafentus » Juventus a cîştigat cu două erori de arbitraj la Catania (1-0)

+2 Foto
Jucătorii Cataniei protestează vehement după ce arbitrii i-au refuzat un gol acordat inițial // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce sicilienilor le-a fost anulat în prima repriză un gol valabil, pentru un ofsaid imaginar, campioana a marcat dintr-o fază pornită de la un alt ofsaid nesemnalizat.

Luciano Moggi a fost radiat demult din sistem, dar Juve continuă să se bucure de favorurile arbitrilor. Ceea ce s-a întîmplat în Sicilia a depăşit chiar "era Calciopoli" şi manevrele fostului director general torinez! Campioana a învins ieri la Catania (1-0), ajutată de două erori flagrante ale brigăzii în galben.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul partidei!

Neînfrîntă acasă în actualul sezon, trupa lui Maran deschisese scorul (26). Argentinianul Bergessio a împins în plasă mingea revenită din bară la capul lui Spolli, pe traiectorie intervenind şi Lodi. Arbitrul Gervasoni arătase centrul, la fel tuşierul Maggiani, dar asistentul de poartă Rizzoli l-a întors, văzînd un ofsaid inexistent! Şi golul a fost anulat. Ocazie cu care Marchese a văzut "galben" pentru proteste. Iar preşedintele Pulvirenti a fost eliminat de pe bancă, în timp ce tifosii sicilieni urlau furioşi: "Hoţii, hoţii"!

După pauză, la aceeaşi poartă, a înscris şi Vidal (57). Gol trecut pe tabelă, deşi Bendtner era la pasa trimisă de Vucinici în ofsaid! Vîrful danez a tras, portarul Andujar a respins, chilianul stabilind scorul final. Şi ca tacîmul să fie complet, Marchese a luat al doilea avertisment (67) pentru un henţ (corect).

"Centralul Gervasoni validase golul, dar l-a anulat apoi la protestele băncii de rezerve ale lui Juventus" (Antonio Pulvirenti, preşedintele Cataniei)

48 de meciuri consecutive fără înfrîngere are Juventus în campionat, 31 de victorii şi 17 remize

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.