Campionate

Scandal fără precedent în Anglia » De ce e acuzat arbitrul de la Chelsea - United

Foto: Reuters

Articol de Vlad Ispas  —  luni, 29 octombrie 2012

Mark Clattenburg este luat la ţintă de oficialii lui Chelsea, aceştia acuzîndu-l că doi jucători ai clubului au fost înjuraţi de către arbitru.

Derby-ul etapei din Premier League, dintre Chelsea şi Manchester United (2-3), l-a avut în prim-plan pe arbitrul englez Mark Clattenburg. Acesta este acuzat că l-a eliminat gratuit pe Torres, el arătîndu-i spaniolului al doilea galben la un duel cu fundaşul diavolilor Jonny Evans. Clattenburg a considerat că Fernando a simulat la intervenţia lui Evans şi l-a taxat cu al doilea cartonaş galben. Londonezii au explodat la golul de 3-2 al celor de la United, cînd Javier "Chicharito" Hernandez a împins mingea în poartă dintr-o poziţie evidentă de ofsaid.

"Albaştrii" nu s-au oprit aici cu acuzele şi un oficial al acestora a declarat, după meci, că doi jucători, printre care şi John Obi Mikel, au fost jigniţi de "centralul" partidei: "Am depus o plîngere în vederea limbajului pe care l-a avut Clattenburg în meciul cu United. Acesta a folosit cuvinte neadecvate la adresa a doi jucători de la noi, în două faze diferite", a declarat un purtător de cuvînt al clubului.

"Este evident pentru toată lumea că Torres a primit pe nedrept cartonaş galben. Ar fi trebuit ca Evans să fie avertizat. Alex Ferguson poate să spună ce vrea, dar a fost o greşeală în favoarea lor"
Roberto Di Matteo, antrenor Chelsea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.