Liga 1

În el sînt speranţele » Danciu-gol, la 35 de ani, este aşteptat ca salvatorul ”cîinilor”

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 29 octombrie 2012

Dinamo are două supermeciuri în această săptămînă, joi, cu Pandurii, în "optimile" Cupei, la Tîrgu Jiu, şi duminică, pe Naţional Arena, cu Steaua, în campionat.

Două partide extrem de importante pentru soarta lui Dario Bonetti şi a jucătorilor. Iar "cîinii" trag de veteranul echipei, Ionel Dănciulescu, 35 de ani, omul cu cea mai mare experienţă din lotul roş-albilor, ca să-i conducă spre succes în proximele partide. Fotbalistul n-a putut juca în meciurile cu Rapid (2-1) şi cu Ceahlăul (0-0) din cauza unei contracturi musculare, dar este aşteptat să se antreneze normal începînd de azi, la prima şedinţă de pregătire a săptămînii.

Vîrful se simte bine din punct de vedere fizic, rămîne de văzut dacă Bonetti va risca din start cu el la Tîrgu Jiu. Oricum, cu Steaua se vrea a fi aruncat în luptă din primul moment.

3 goluri a marcat Dănciulescu în actualul sezon, toate reuşitele fiind marcate în campionat. A adus victoriile cu Severin (2-1) şi cu U Cluj (2-1), a contribuit la succesul cu Pandurii (3-0)

4 goluri a înscris atacantul în poarta Pandurilor în carieră

7 goluri a reuşit Danciu-gol să marcheze în poarta Stelei în întreaga sa carieră, în campionat: două pe vremea cînd era la Electroputere, 5 de cînd e la Dinamo

"Mă gîndesc să-l folosesc şi pe Dănciulescu în aceste meciuri, n-am putut conta pe el din cauza accidentării"
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.