Campionate

VIDEO Seedorf, out pe o perioadă nedeterminată! Accidentarea care l-a făcut să plîngă!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 octombrie 2012

Clarence Seedorf trece printr-un moment dificil al carierei sale. Mijlocaşul de 36 de ani s-a accidentat la la partida disputată sîmbătă, Atletico Goianiense - Botafogo, scor 0-4.

Fostul fotbalist al lui AC Milan a deschis scorul şi totul părea că merge bine, dar cu puţin înainte de pauză a suferit o leziune musculară la piciorul drept. Deşi a dorit să continue să joace, Seedorf a fost nevoit să părăsească terenul, cu ochii în lacrimi.

Medicii echipei nu au dat prea multe detalii despre accidentare, dar au menţionat că în cursul acestei săptănîni mijlocaşul va fi supus unui alt control pentru a se stabili exact perioada cît va sta pe tusă.

Clarence Seedorf a marcat primul gol lui lui Botafogo în victoria cu 4-0. Olandezul a bifat 21 de partide în actualul sezon pentru formaţia braziliană. "E o perioadă foarte importantă pentru club şi faptul că nu voi putea ajuta echipa mă afectează foarte mult. Nu ştim cît voi sta departe de gazon, urmează să ne lămurim în zilele următoare. Sper să nu fie ceva foarte grav"

Seedorf a marcat 9 goluri pentru Botafogo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.