Liga 1

Caracatiţa » Prodanca influenţează jucători, antrenori sau patroni de la o treime dintre cluburile Ligii 1

Articol de Bogdan Vladu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Porumboiu s-a plîns recent că Sînmărtean e impresariat de nevasta lui Reghecampf şi de fiul lui Horoba, de la Mediaş. Anamaria are legături cu cel puţin şase adversare Stelei


Laurenţiu Reghecampf e antrenorul Stelei, Anamaria vorbeşte şi ea în numele clubului, dar mai are influenţe asupra altor echipe din campionat. Există minimum şase grupări cu legături cu nevasta lui Reghe. Cel mai recent s-a plîns de asta Adrian Porumboiu. După 0-1 la Mediaş, supărat pe Sînmărtean, patronul Vasluiului a făcut referire la agenţii fotbalistului: "Cum să mai joace Lucian dacă e impresariat de Anamaria Prodan şi de fiul lui Horoba, preşedintele de la Gaz Metan?". Grijile lui Porumboiu nu sînt singurele din Liga 1 legate de acest subiect.

"Alo, Predescu?"
Anamaria a început sezonul ca preşedintă a lui U Cluj, deci luase o pauză din munca de agent. După 1-0 pentru U contra Bistriţei, Nae Manea a înnebunit: "Ana i-a sunat înainte de meci pe Dolha şi pe Predescu, ca să-i întrebe dacă joacă!". Răspunsul soţiei lui Reghe: "Dolha a fost jucătorul meu, eu l-am dus în Rusia. Manea ar trebui să-mi mulţumescă, i-am adus portar la Gloria!".

Universitatea, clubul pe care-l conducea Anamaria, e cel împotriva căruia Steaua lui Reghe a obţinut cea mai clară victorie din acest sezon, 5-1. Ea a plecat de la Cluj din cauza conflictelor cu suporterii de acolo, dar încă are legătură cu "şepcile roşii".

U e în curs de vînzare către nişte investitori recomandaţi de fostul fotbalist Vasile Miriuţă, prieten cu Reghecampf, iar Anamaria a oferit în ultimele zile declaraţii şi detalii despre tranzacţionarea clubului.

Copos l-a bănuit pe Herea
Relaţiile soţiei antrenorului Stelei au fost pomenite inclusiv după un derby. Copos s-a văitat în urma eşecului Rapidului cu 0-1 în faţa roş-albaştrilor: "Am fost dezamăgit de un fotbalist impresariat de Anamaria Prodan". A făcut referire la Herea. Cum a reacţionat Ana: "Eu i-am zis lui Herea că face o greşeală cînd a semnat cu Rapid. La Steaua ar fi trebuit să meargă!".

Şi după Petrolul-Steaua (1-2), au existat informaţii potrivit cărora Rednic ar fi avut şi el dubii în privinţa prestaţiei unora dintre jucătorii lui. "Puriul" a dezminţit oficial: "Nu i-aş fi folosit dacă n-aş fi avut încredere în ei".

Antrenorul care i-a succedat lui Rednic în funcţie, Cosmin Contra, a fost prezentat de gît cu Anamaria şi cu Dan Idita, avocatul familiei Reghecampf!

Gigi a ironizat-o
Cînd Porumboiu l-a atacat pe Sînmărtean, Anamaria a propus soluţia: "Steaua e prima opţiune din România! Îl respect pe domnul Walter, de la Petrolul, dar soţul meu rămîne numărul 1!". Becali, care nu-l mai vrea pe Lucian, s-a supărat şi a răspuns ironic: "Sînmărtean nu mai e de Steaua, că nu poate să alerge la nivelul Stelei. Aaa, dacă a zis doamna Reghecampf, se schimbă situaţia, poate ştie ea ceva ce eu nu ştiu. Dar nu cred".

Cu cine are Anamaria legături evidente
Club Conexiunea
FC Vaslui Îl impresariază pe Sînmărtean
Petrolul E prietenă cu Florian Walter şi l-a reprezentat la tratative pe Contra
Rapid L-a impresariat pe Herea
Gaz Metan Anamaria e parteneră în impresariat cu băiatul lui Horoba, preşedintele ardelenilor
Bistriţa I-a reprezentat pe Dolha şi pe Predescu, cei mai importanţi jucători ai lui Pădureanu
U Cluj A fost preşedintele clubului şi aproape toţi jucătorii din lot au fost aduşi de ea

"Sînt prea bună pentru România!"
de Andrei Crăiţoiu
Prodanca e convinsă că influenţa ei îi demonstrează valoarea de impresar şi-i acuză pe cei care au pomenit-o

- Anamaria, există tot mai multe persoane care acuză influenţa ta asupra jucătorilor sau a antrenorilor adversarelor Stelei. Cum comentezi?
- Eu sînt mult prea bună pentru tot ce se întîmplă în fotbalul de astăzi! Sînt foarte mîndră de tot ce am realizat şi dacă oricine are vreo problemă cu mine, să nu se plîngă ca femeia la televizor şi în ziare! Să mă sune, să discutăm bărbăteşte, faţă-n-faţă!

- Da, dar ei se referă concret la anumite legături, ca în cazul lui Sînmărtean.
- Dacă am jucători şi antrenori de valoare în România, înseamnă că şi eu, ca impresar, am valoare! Nu e logic? Uite: cel mai bine ar fi ca patronii să se înscrie la Şcoala de Antrenori, ca să mai înveţe şi ei fotbal! Aşa n-ar mai face alegeri greşite şi n-ar mai ajunge să dea vina pe mine pentru slăbiciunile echipelor lor. Repet: sînt mult prea bună şi mă mîndresc cu asta!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.