Campionate

VIDEO I-a cucerit! » În două luni, Săpunaru a convins Zaragoza să-i facă o nouă ofertă

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şefii clubului nu vor să-l piardă în ianuarie pe apărătorul de 28 de ani. Are o clauză de reziliere de numai un milion de euro


"El e fundaşul dreapta de care aveam nevoie. Nu vom regreta nici o clipă transferul", a anunţat antrenorul Manolo Jimenez pe 1 septembrie, după ce l-a adus de la FC Porto. A fost inspirat.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Săpunaru a debutat în etapa a patra şi, de atunci, n-a mai pierdut echipa, jucînd constant şi bine. Aproape fără greşeală în defensivă şi surprinzător în atac cu apariţiile sale, mai ales la fazele fixe. Iar golul victoriei cu FC Sevilla (2-1) i-a convins pe conducătorii Zaragozei!
Potrivit ediţiei de Aragon a cotidianului As, şefii clubului alb-albastru nu vor să-l piardă pe Săpunaru. Nici în iarnă, cînd ar putea pleca pentru numai un milion de euro, nici vara viitoare, gratis, la final de contract. Şi sînt gata să-i propună un nou angajament apărătorului în vîrstă de 28 de ani. Patru ani în loc de unul, şi 200.000 de euro în plus, pe fiecare sezon, la salariu. Care ar fi 0,8 milioane anual.

540 de minute a jucat Săpunaru în 9 etape; 6 meciuri complete în La Liga, un gol

0,6 milioane de euro este actualul salariu al fundaşului dreapta la Real Zaragoza

"Sapu, un fundaş înalt şi puternic, elegant în joc, dar şi contondent cînd faza o cere. E stăpînul zonei sale. Exact transferul de care Zaragoza avea nevoie"
El Periodico de Aragon, cotidian spaniol

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.