Cupa Romaniei

A fost odată Rapid! » Giuleştenii s-au calificat mai departe după 4-1 cu Delta Tulcea, dar au fost contestaţi de fani

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alb-vişiniii s-au calificat în "sferturi" după un meci în care au fost contestaţi de fani şi în care oaspeţii au marcat de trei ori, de două ori în propria poartă


Giuleştiul de acum nu mai are nimic nici măcar din echipa care în mai 2009 pierdea calificarea în Europa League, după ce Djalovici lovea bara în ultimul minut. Barele frumoase au dispărut şi cu ele şi cîntecele din tribună!

Nici nu se terminase imnul Cupei României că cei 500 de fani veniţi aseară în Grant au şi declanşat protestul îndreptat către toată lumea: Copos, Zotta, Taban şi, nu în ultimul rînd, jucători. Huiduieli, înjurături, ameninţări! Autogolul lui Mişelăricu din minutul 4 aproape că a trecut neobservat, dar nu şi penalty-ul acordat alb-vişiniilor pentru un fault la Teixeira. Fanii au huiduit la unison, iar Herea parcă le-a făcut pe plac şi a ratat. Minutul 22, iar autogol, fază trasă la indigo, centrare Herea, deviere pe spate. Doar că de data asta a fost Nicu Creţu cel care a atins mingea.

Peste 60 de secunde, Goga a punctat cu un şut de la 16 metri, dar suporterii nu l-au băgat în seamă. Încurajaţi de spectatori, oaspeţii au prins curaj şi, după două şuturi bune ale lui Florea şi al nefericitului Creţu, au fost răsplătiţi cu un penalty după un henţ al lui Herea. Florea i-a dat clasă "decarului" alb-vişiniu şi a redus din diferenţă: 3-1! Acelaşi atacant tulcean a oferit faza primei reprize cînd a măturat pe jos cu Abrudan într-o cascadă de driblinguri, însă a şutat în plasa laterală. Rîsete şi aplauze la scenă deschisă!

Partea a doua a debutat cu "ole"-uri ironice, în timp ce giuleştenii păreau din ce în ce mai derutaţi, iar dobrogenii, mai optimişti că pot produce surpriza. Ursu (61) şi Neagu (67) i-au dat ceva emoţii lui Albuţ. În prelungiri, Pancu a izbutit un lob de mare fotbalist, însă nimeni nu mai părea interesat de scor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.