Stranieri

Start perfect » Rednic a triumfat la primul meci pe banca lui Standard: "Am făcut un joc excelent"

Rednic a revenit cu un succes la Standard, unde a evoluat între 1991 şi 1996

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 noiembrie 2012

Mircea Rednic a avut parte de un debut cum nu se poate mai fericit la Standard Liege, pe care a preluat-o recent după separarea de Petrolul. Într-un meci din campionat, formaţia belgiană a triumfat cu 2-0 la Genk, care a suferit astfel prima înfrîngere stagională. Golurile roş-albilor le-au marcat Batshuayi (46) şi Seijas (92).

"Am făcut un joc excelent. Trebuie să-mi felicit jucătorii, dar şi pe secundul Peter Balette, care m-a ajutat mult. Îi mulţumesc tare şi jos pălăria! Această victorie a venit extraordinar pentru suporteri şi club", a declarat la final Rednic.

Cel alintat "Puriul" a făcut şi o caracterizare a partidei: "Încă din start am realizat un presing înalt, ceea ce împiedicat-o pe Genk să-şi dezvolte jocul. Dacă prima repriză a fost echilibrată, noi am demarat extraordinar la reluare printr-un gol care ne-a dat încredere. Şi cei pe care i-am introdus au intrat foarte bine în joc. Jucătorii trebuie să ştie că voi da şanse la toată lumea".

Rednic i-a folosit pe Kawashima - Ciman, Fryers, Goreux, A. Kanu - Bulot, Buyens, Vainqueur, Van Damme (68 Ajdarevici) - Batshuayi (74 Dudu Biton), Imoh Ezekiel (59 Seijas). După 13 etape, Standard ocupă locul 8, cu 19 puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.