Stranieri

S-a răzvrătit! » Marica vrea să plece în ianuarie, Schalke se opune

Marica nu mai suportă rolul eternei rezerve. "Vreau să joc", pare că strigă atacatul de 26 de ani // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”Tricolorul” e supărat că antrenorul Stevens nu-l bagă în seamă şi a avut deja o discuţie cu el şi cu managerul Heldt. Mesajul său e clar: aşa nu mai merge!

Ciprian Marica pune presiune pe şefii lui Schalke. Evoluţia bună din meciul de Cupă cu Sandhausen (3-0), încununată cu o spectaculoasă reuşită din foarfecă, i-a dat apă la moară să iasă din rînd şi să-şi strige frustrarea.

"Mă întorc de la naţională, unde joc bine şi dau goluri, iar aici nu mi se acordă nici o şansă. Fireşte că sînt supărat", s-a plîns "tricolorul" jurnaliştilor germani. El a dezvăluit totodată că le-a cerut antrenorului Huub Stevens şi managerului Horst Heldt acceptul pentru un transfer în mercato din ianuarie: "Mi-au spus însă că nu se pune problema".

Şi nici el nu vrea să forţeze nota: "E mai importantă liniştea echipei decît frustrarea mea". Dar mesajul e clar. Aşa nu mai merge! Contractul îi expiră la vară şi vrea să ştie ce are de făcut. Nu-i poate cere antrenorului să-l scoată din echipă pe golgeterul Huntelaar pentru a-i face lui loc: "Sper totuşi să conteze mai mult pe mine în viitor".

Golul lunii?
Senzaţionalul gol din foarfecă reuşit marţi de Marica e deja în fruntea celor mai frumoase reuşite ale jucătorilor lui Schalke din luna octombrie. În sondajul lansat pe site-ul clubului, "tricolorul" primise pînă ieri la prînz 1.825 de voturi (60,5 la sută) dintr-un total de 3015. Următorul gol în topul preferinţelor fanilor e cel al lui Afellay de la Dortmund (920 voturi). VIDEO cu golul lui Ciprian Marica

3 goluri, toate în Cupă, a marcat Marica pentru Schalke, în 4 apariţii din 14 posibile în toate competiţiile sezonului. Huntelaar are 7 reuşite în 13 meciuri

2 milioane de euro net anual e salariul lui Ciprian Marica la Schalke 04

"Mă bucur pentru Ciprian. Cu Sandhausen a marcat un supergol, dar nu trebuie să uităm nici pasa sa decisivă la 1-0" (Klaas-Jan Huntelaar, coechipier Schalke)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.