Campionate

E derby şi în Premier League » Ferguson a luat foc înaintea meciului cu Arsenal: "Eşti un amator"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 noiembrie 2012

Înainte de marele meci din România, Premier League programează duelul coloşilor dintre Manchester United şi Arsenal, astăzi, în direct pe DigiSport de la 14:45.

Dacă Arsenal nu are amintiri prea plăcute de la ultima confruntare de pe "Old Trafford", atunci au pierdut cu 2-8, "diavolii" lui Alex Ferguson sînt în formă: tocmai au bătut pe Chelsea în deplasare şi s-au apropiat la un singur punct în spatele "albaştrilor". Totuşi, Ferguson a tunat după meciul cu aceeaşi Chelsea din Cupa Ligii de la mijlocul săptămînii. Manchester a pierdut în prelungiri, scor 4-5, dar a condus cu 3-2 pînă în ultimul minut regulamentar de joc. Atunci, Nani a pierdut o minge la centrul terenului şi, pe contraatac, Chelsea a obţinut ducînd partida în prelungiri.

Imediat după finalul partidei, Ferguson a răbufnit la adresa portughezului. Conform Daily Mail, acesta i-a reproşat în termeni duri primirea golului: "Eşti un amator, aşa ceva nu se face niciodată". Se pare că Ferguson i-a dat şi un ultimatum fotbalistului, urmînd să fie declarat transferabil la următoarea abatere.

De aceea, Nani va fi doar rezervă în această după-amiază, împotriva tunarilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.