Campionate

VIDEO Aşteaptă Thiaguito! » Barca, 3-1 cu Celta, dar Messi a fost trist. N-a dat gol pentru fiul său!

+3 Foto
Messi se blochează în faţa lui Javi Varas şi pierde o ocazie uriaşă // Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aseară, Messi a vrut să marcheze cu orice preţ. Însă driblingurile lui n-au mai avut efect. Iar dedicaţia pregătită pentru micul Thiago, născut vineri, se amînă în Ligă.

Ce-a mai alergat Leo după gol! A fost mai egoist ca oricînd, doar să înscrie, măcar o dată, pentru a-şi ridica tricoul şi a-i dedica reuşita copilului său, lui Thiago, care se născuse vineri la doi paşi de Camp Nou. Se fotografiase cu tricoul blaugrana avînd pe spate numele copilului, îşi inscripţionase ghetele cu cele 6 litere magice, dar mesajul pe care i-l pregătise n-a mai fost văzut de o lume întreagă. Nu aseară, la 3-1 cu Celta Vigo.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului

S-a încurcat în fente
Acţiunea serii n-a fost nici cea de 1-0, gol Adriano (21), nici cea de 2-1, gol David Villa (26), cu atît mai puţin cea de 3-1, gol din ofsaid mare Jordi Alba (60). L-a avut în prim-plan tot pe Messi. A scăpat singur cu portarul (38), gărzile Celtei erau pe urmele sale, dar nu l-a păcălit pe Javi Varas, fentele lui irezistibile în 99 la sută din cazuri n-au avut efect acum. Cu mingea la picior, în dribling, s-a întors de la marginea careului mic la marginea careului mare. A pierdut balonul şi, frustrat, a şutat în iarbă.

S-au temut de o accidentare gravă
Trist, pentru că nu a descoperit tocmai acum plasa, aşa a părăsit Leo terenul. Iar seara se putea termina chiar dramatic pentru el. În minutul 86, Tunez, fundaşul central al oaspeţilor, a degajat mingea din faţa lui Messi, lovindu-l pe geniul argentinian la genunchiul drept. Pe bancă, Tito Vilanova s-a speriat, temîndu-se de o leziune la ligamente, însă "Puricele" a rămas numai cu amintirea dîrelor de la crampoane. A scăpat de o accidentare gravă! Într-o partidă în care Adriano suferise o leziune la aductori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.