Liga Campionilor

Paszkany şi-a făcut calculele pentru primăvara europeană: "Să-i scoatem pe turci din cursă!"

În urmă cu două săptămîni, ardelenii au scos un 1-1 eroic pe Turk Telekom Arena

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finanţatorul clujean îşi doreşte o victorie miercuri seara, care ar deschide larg poarta campioanei către calificarea în grupele Ligii.

Faţă de precedentele două participări, clujenii sînt aproape acum să se califice în primăvara Ligii Campionilor. Pe locul 2 în grupă, cu 4 puncte, "feroviarii" mai au de jucat pe teren propriu cu ambele contracandidate la poziţia secundă, ce duce în "optimile" Ligii.

Primul război e miercuri, cu turcii de la Galatasaray. "Ne bate la uşă o confruntare decisivă în privinţa continuării în primăvara europeană. Ne-am dori foarte mult să continuăm seria de victorii începută pe plan intern şi să păstrăm acasă cele 3 puncte din confruntarea cu Galatasaray. Ne-ar uşura foarte mult situaţia în partida următoare, împotriva Bragăi. Va fi extrem de dificil pentru că Galata îşi va juca ultima şansă. E meciul anului şi pentru noi. Va fi o bătălie pe viaţă şi moarte. Ne-am dori să-i scoatem pe turci din luptă şi atunci locul 3 în grupă l-am avea asigurat. Apoi, un rezultat pozitiv cu Braga, chiar şi un egal, ne-ar duce mai departe în Liga Campionilor", a afirmat Arpad Paszkany.

Patronul vişiniilor s-a declarat mulţumit de prestaţia echipei la debutul lui Paulo Sergio pe banca tehnică, 5-0 cu FC Braşov: "Am avut poate cel mai bun joc de pe teren propriu din campionat. Mi-a plăcut echipa şi din punct de vedere tactic, şi din punctul de vedere al angajamentului. În momentul venirii unui nou şef peste vestiar e normal ca jucătorii să dea tot ce au mai bun în ei, să arate antrenorului că-şi merită locul în echipă. Acest lucru nu ar trebui, din păcate, să se întîmple doar atunci cînd se schimbă tehnicianul".

"Ne batem cu Porto şi Benfica!"
Paszkany a divulgat o parte din discuţiile purtate cu Paulo Sergio: "Mi-a spus că avem un lot excelent. După părerea lui, cu actualul lot ne-am putea bate de la egal la egal cu Benfica şi cu Porto în campionatul Portugaliei. La iarnă va fi un stagiu de pregătire foarte minuţios, iar la primăvară sperăm să avem o altă faţă, cît mai aproape de valoarea reală a echipei".

Mai sînt 200 de bilete
Pentru meciul de miercuri, cu Galatasaray, oficialii CFR-ului au scos la vînzare tichetele nevîndute după epuizarea pachetelor. Mai sînt disponibile 200 de bilete pe lateralele tribunelor I şi a II-a, la preţurile de 110 lei, 130 de lei şi 180 de lei. Acestea pot fi achiziţionate de la casele stadionului "Dr. Constantin Rădulescu", între orele 10:00 şi 17:00.

Clasament grupa H

1. Manchester United 3 3 0 0 6-3 9p
2. CFR Cluj 3 1 1 1 4-3 4p
3. Braga 3 1 0 2 4-5 3p
4. Galatasaray 3 0 1 2 1-4 1p
Etapa viitoare (7 noiembrie): CFR - Galatasaray, Braga - Manchester

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.