Derby de Romania

VIDEO Ghencea sub asediu! » Suporterii stelişti au creat o atmosferă incendiară la ultimul antrenament înainte de derby

+3 Foto
Chiricheș și Stanca au fost impresionați de atmosfera făcută de fani // Foto: Cosmin Iftode / rpressport.ro

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 05 noiembrie 2012

Ultraşii Stelei au venit pe ascuns, la antrenamentul de dinaintea derby-ului cu Dinamo, cu torţe şi fumigene.

Atmosfera de la meciurile din Turcia, Grecia sau Serbia s-a mutat la şedinţa tehnică a steliştilor de ieri dimineaţă. Laurenţiu Reghecampf şi elevii săi nici nu ştiau ce-i aşteaptă la ultimul antrenament înainte de derby.

Peste o mie de fani au venit să îi încurajeze pe roş-albaştri, iar atmosfera a fost una incendiară! Fotbaliştii au rămas cu gura căscată, iar Reghe i-a aplaudat, fiind impresionat de gestul ultraşilor.

S-au unit galeriile
Suporterii au vrut să-i încarce emoţional pe jucători şi chiar au trecut peste orice fel de probleme pentru a fi din nou împreună. După mult timp, cei de la Peluza Nord s-au unit cu "Sudul" pentru a scanda împreună, şi nu împotriva conducerii, aşa cum făceau pînă acum! Ca de fiecare dată, cele mai noi versuri aduse în Ghencea au fost cele ale formaţiei Ţapinarii. Mihai Stoica a dat tonul şi galeria a început să scandeze minute-n şir: "Sînt fericit / Şi mă simt bine / Scopul vieţii l-am găsit / Întîlnindu-te pe tine...".

Şef de galerie alături de Alina Plugaru
Tot MM Stoica a renunţat pentru cîteva momente la calitatea de manager general şi s-a suit în tribună, chiar în mijlocul fanilor, pentru a scanda alături de aceştia. De la evenimentul de ieri n-a lipsit nici cunoscuta actriţă porno Alina Plugaru, o fană declarată a liderului clasamentului. Galeria a stat în Ghencea mai bine de jumătate de oră, asistînd şi la antrenamentul lui Reghe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.